5900562295119
Stan: Ten produkt nie występuje już w magazynie
Nowy produkt
Data dostępności:
100 g produktu: | |
---|---|
energia | 972 kJ/233 kcal |
tłuszcz | 14 g |
- w tym kwasy nasycone | 6 g |
węglowodany | 0,7 g |
- w tym cukry | <0,5 g |
białko | 26 g |
sól | 2,6 g |
Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
mięso (134 g wieprzowego i 15 g wołowego wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu)
sól
przyprawy (w tym czosnek)
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
Tekst dotyczący alergenów: Możliwa obecność: zbóż zawierających gluten, selera, gorczycy, soi, mleka (łącznie z laktozą).
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 100
Pozostałe informacje: Pakowano w atmosferze ochronnej - plastry Map.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od 1°C do 6°C
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Kiełbasa wieprzowo-wołowa, grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona, plastrowana.
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Adres producenta: „Sokołów” S.A., al. 550-lecia 1, 08-300 Sokołów Podlaski
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Pakowany w atmosferze ochronnej.Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni. Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.Długo suszyliśmy najlepsze mięso, aby każdy kęs kabanosów dostarczał intensywnych doznań smakowych i utwierdzał Cię w przekonaniu, że sięgasz po...
Wyjątkowy wędzony produkt wśród wędlin surowych. Wyprodukowana na bazie najlepszego mięsa wieprzowego. Z wyczuwalnym aromatem gorczycy, pieprzu, majeranku oraz czosnku.
Wyrób drobiowo- wieprzowy homogenizowany z warzywami parzony, w osłonce niejadalnej.
Polędwica drobiowa przygotowana z mięsa z fileta z kurczaka. Zawiera tylko 2% tłuszczu. Idealna na śniadanie.
Smaczny pasztet wieprzowy. Polecany na kanapki.
Zadowoli wyszukane gusta prawdziwych koneserów surowych wędlin, niepowtarzalny smak i ciemnobrązową barwę zawdzięcza wędzeniu za pomocą zimnego dymu.